Everyone: You can’t say these words: ‘Touch me, yo, man, and baby.’
Heechul: WHAT?! That’s like 90% of my English vocabulary!


Advertisement


CLICK ON MY NUFFANG ADS, LOVES!
its pop-out page, wont affect you while reading my blog ^^




Click to visit Bigeyebrow, International Korean idol merchandises store. (:



Rella's Petals & undead



Yian Ni; Yian; Missyhamster; 우옌니은미
Featured photo~♡. hahahaha!
UFO to my profile!
M-A-I-L ;


Be mine

  • Good grades for N lvl [화이팅!]
  • Go to Korea 2009 & migrate to korea when i grow up :P
  • Meet Kim Hee Chul, Gdragon, Micky, taecyeon, suhoon(white).
  • SuperJunior, TVXQ,FTI, SHINEE,WG,BOA, Xing concert
  • SS501 concert[dec!]
  • Lollipop/haptic phone :D
  • Driving licence
  • Nissan march (pink? or blue?)
  • Grad, Work, Earn lots of money !

  • updated on: 11june, 9:24PM


    Featured video

    2NE1, female bigbang.
    performing big bang's song - last farewell.
    awesome performance!





    follow follow me

      follow me on Twitter



      Chit-chat

      Hello! Spammers will not be entertained :D

      People with no blog, tags will be replied here.
      People with blog, tags will be replied in ur blog or in my post ! :D

      !
      ^CLICK ON ABV PIC & TAG ME HERE!^





      There you go

      thanks ;

      designer : CRUSHthespeaker
      Blog : 53-percent
      edited : Me
      jj cute boiboi
      월요일, 10월 16, 2006


      tuhdae nort in good mood larhsx .
      cos of sum reasonx .
      haisx ..
      forget it .
      dunchh tink bout it liaosx .! =(
      other dae den post bout it lurhsx .

      andd sumone go copie my gan nuer sial .
      sarkie norh .!
      later go askk her dens hamji dunch wan admit lerh lurh .
      forget it .!~

      ytd my JJ cute boiboi call me go ans his quiz sial .
      damn him .!
      50 questionsx .! diedie oso mus finish .
      he will checkk dher .!
      hahas . denns nw do lurh .~

      Q1 . what is your full name .?
      ans . woo yian ni

      Q2 . what colour pants are you wearing .? (wad if ppl no wear pants ? LOL )
      ans . dark blue

      Q3 . what are you listening to right now .?
      ans . tian tian ye ye - FIR

      Q4 . what are dher last four digits of eur fone no .?
      ans . 4582

      Q5 . what was dher lastime uu ate .?
      ans . apple

      Q6 . if you are a crayon . wad colour uu wanna be .?
      ans . PURPLE !

      Q7 . last person u spoke to on fone .?
      ans . marmmie .

      Q8 . the first ting uu notice bout opposite gender .?
      ans . eyes .

      Q9 . Do you lik dher person who send uu tis .?
      ans . NO .! (NG JUNJIE ! )

      Q10 . no questin . no ans .

      Q11 . wad is eur fav drink .?
      ans . ice lemon tea .

      Q12 . wads eur fav alcoholic drinkk .?
      ans . ii dunchh drink dher norh .~

      Q13 . wads eur fav sports .?
      ans . BASKETBALL .! (almost everie of my fwens noe .)

      Q14 . wads eur hair colour .?
      ans . black and hi-lighted dark red .

      Q15 . wads eur eye colour .?
      ans . waiit ..~ ii go see . is black !

      Q16 . do you wear contact lens .?
      ans . nope .

      Q17 . siblings and dheir age .?
      ans . eldest sis , 18 . elder sis , 16 . younger bro , 7

      Q18 . fav month .?
      ans . januarie . 11 JAN ! MY BDAE ~

      Q19 . last movie uu watch .?
      ans . dunchh noe ehs .~

      Q20 . fav dae of dher year .?
      ans . 11 jan larhs ! it obvious .! my bdae nehsx !

      Q21 . are uu too shy tuh askk sumone out .?
      ans . hmm . it depends larh .

      Q22 . summer or winter .?
      ans . winter . ii lurfe colder daes . XD

      Q23 . hug or kiss .?
      ans . tis one mus see is who liao lurh ! LOL

      Q24 . relationship or one nite standd .?
      ans . ofcos relationship narhsx .!

      Q25 . chocolate or vanilla .?
      ans . chocolate .! lurfe choco more . hehesx

      Q26 . do you wan ur fwens tuh write bk .?
      ans . see if dhey wan norh . ask me for wad . is dheir hand wad .~

      Q27 . who is most likely tuh nort respond .?
      ans . dunch noe ehs .

      Q28 . who is most likely tuh respnd .?
      ans . kyrene tan . lurfe her most !

      Q29 . living arrangement .?
      ans . mansion .

      Q30 . wads on ur mouse pad .?
      ans . mouse larh . lame sial ~

      Q31 . wad did you do last nite .?
      ans . chat wif fwen dens slp .

      Q32 . fav flavour .?
      ans . choco .?

      Q33 . can u tough eur tongue wif nose .?
      ans . nope .

      Q34 . wad inspires uu .?
      ans . fwens and music .

      Q35 . buttered/ plain / salted popcorn .?
      ans . buttered .

      Q36 . fav car type .?
      ans . sports car .

      Q37 . fav type of flower .?
      ans . lavender

      Q38 . hw mani keys are in eur key ringsx .?
      ans . five .

      Q39 . can uu juggle .?
      ans . huh .?

      Q40 . can uu put eur toes in eur mouth .?
      ans . ii nvr try before hw ii noe worh .?

      Q41 . do u hav a crush .?
      ans . yahs .~

      Q42 . name of eur crush .?
      ans . secret .

      Q43 . star sign .?
      ans . capricorn .

      Q44 . fav movie .?
      ans . mani mani sial !

      Q45 . fav gurl and boi .
      ans . himm and kyrene .

      Q46 . ever kissed my eur crush .?
      ans . nope ~ first kiss hav nort giv neh .! LOL

      Q47 . fav brand .?
      ans . converse . <33>

      Q48 . movies or series .?
      ans . movies .

      _________________________________

      finallie finished liao wohs .!
      =)

      YIANNI ; MISSY HAMSTER
      5:41 오후


      Top.